Teambuilding

Smyslem teambuildingových kurzů je dosáhnout cíleného rozvoje skupiny i jednotlivců. Toho dosahujeme prostřednictvím reálných i simulovaných situací, které skýtají množství emočních i racionálních podnětů pro následné zpracování.

Prostředky:

V procesu edukace používáme moderních prostředků v oblasti vzdělávání dospělých, vyhýbáme se dlouhotrvajícím monologům, receptům na moudrost a radám či výkladům o tom, co je a není dobře. Pracujeme na bázi „tady a teď“: klientům nabízíme program jako prostředek k rozvoji, klíčová je zpětná vazba, která následuje po každé aktivitě a reflektuje předchozí situace. Jde o rozvoj skrze vlastní prožitek.

Kromě tradičních a známých rozvojových technik (icebreakery, problémové aktivity, důvěrové aktivity…), používáme řadu velkých případových studií, které komplexně postihují všechny aspekty jednání týmu.

Metoda hodnocení kurzu:

Hodnocení akce bude popsáno v závěrečné zprávě. Ta obsahuje výstupy získávané v průběhu kurzu lektory kvalitativní formou (pozorování). Výstupy budou monitorovat cíle kurzu předepsané zadavatelem. Závěrečná zpráva bude obsahovat také hodnotící dotazníky účastníků kurzu a jejich souhrnný výstup.

Cena: dle dohody

Mám zájem o tuto firemní akci

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefonní číslo a my se Vám obratem ozveme.

E-mail:
Telefon: