Hra: Záchranka

Specifický program, při kterém je rozhodující souhra týmu a spolupráce všech účastníků. Účastníci zde využijí své znalosti první pomoci, transportu raněného, řešení logických úloh, a to vše pod velkým stresem.

Průběh programu:

Ze skupiny účastníků se stane záchranná jednotka, která se vydává pro novináře zraněného někde v nepřátelském prostředí. Velitel zásahu předá jednotce veškeré záchranné vybavení a naučí je s tímto materiálem pracovat.

Těsně před odchodem velitel zásahu provede prezentaci, na které účastníkům představí „satelitní snímky“ trasy a veškeré další informace potřebné k nalezení a záchraně novináře.

Poté se skupinka vydává do nepřátelského území, kde za každým rohem může číhat záškodník, který je připraven střílet.

V průběhu aktivity čeká na skupinku několik úkolů, které jim ukážou trasu k novináři. Po jejich splnění se dostávají k hledanému místu. Tam je potřeba využít lavinové vyhledávače a najít zasypaného novináře. Jakmile se jim to podaří, zjistí, jaké má novinář zranění, a na základě toho musí připravit transport zpět na základnu či určené místo.

Cíl programu:

Cílem skupiny je transportovat novináře na určené místo bez toho, aniž by dostal zásah. Pokud se jim to podaří, mise je splněna. Pokud ne, tak bohužel.

Po celém programu následuje krátké „review“, při kterém se objasní některé postupy a účastníci si sami vytvoří zpětnou vazbu. Zjistí, zda se ve všech situacích zachovali správně či by příště postupovali jinak a proč.

Cena: dle dohody

Mám zájem o tuto firemní akci

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefonní číslo a my se Vám obratem ozveme.

E-mail:
Telefon: