Hra: Mission impossible

Survival = „přežití“ a Mission Impossible = „neuskutečnitelná mise“

Už název napovídá, že se jedná o velmi náročný celodenní program a je vhodné ho zvolit pouze pro účastníky, kteří jsou fyzicky alespoň průměrně zdatní.

V programu se účastníci setkají s velkým množstvím nástrah a úkolů, které je nutné splnit pro úspěšné absolvování mise.

Motivace:

Pokud to možnosti dovolí, přehrajeme účastníkům část filmu Mission Impossible, abychom jim trochu přiblížili, co by měli v jádru očekávat. Účastníkům vysvětlíme, o jaké hry a aktivity se jedná, co je přesně čeká a jaký je jejich úkol. Budou samozřejmě také seznámeni se všemi bezpečnostními prvky.

Úkol:

Postupovat po stopách nepřátel, kteří se zmocnili našeho bohatství – tajných dat, která musíme za každou cenu získat zpět.

Průběh akce:

Hned na začátku dáme každému týmu vybrat 3 předměty z 10 možných. Sami si musí analyzovat, které by se jim mohly hodit a které jim budou k ničemu.

Bude následovat celodenní putování po indiciích pomocí mapy, buzoly apod.

Na cestě se budou účastníci setkávat s řadou „nebezpečných zkoušek“ jako například:

  • Lanovka přes řeku
  • Traverz přes údolí
  • Skalní lezení
  • Paintball – průchod územím obsazeným nepřítelem
  • Střelba lukem na cíl
  • Odminování zamořeného území

Po absolvování celodenního programu dorazí účastníci na hotel, kde naleznou ztracená data a získají svoji odměnu. Jako správní agenti si potom budou moci vyzkoušet, jaké to je pohybovat se ve vybrané společnosti (v oblecích) v mobilním casinu, které pro Vás připravíme.

V případě zájmu můžeme zajistit také účast profesionálních barmanů, kteří by připravovali míchané nápoje nebo předvedli barmanskou show.

Prostředí:

Vhodná prostředí pro tyto aktivity máme vybrána a v případě zájmu Vám je můžeme doporučit. Ale ani pro tak náročný program jako je Survival: Mission Impossible nejsme limitováni a můžeme ho pro vás připravit prakticky kdekoliv, pokud tam nalezneme vhodné lesy, skály a jiné potřebné terénní prvky.

Tento program je nutné konzultovat velmi individuálně.

Cena: dle dohody

Mám zájem o tuto firemní akci

Zanechte nám svůj e-mail nebo telefonní číslo a my se Vám obratem ozveme.

E-mail:
Telefon: